Få full koll på dina leverantörsfakturor!

Att betala leverantörsfakturor kan vara tidskrävande, omständligt och det kan lätt bli fel när man gör det manuellt.

Vi vill därför att våra kunder använder Fortnox för hantering av leverantörsfakturor och betalningar framöver, detta kommer att förenkla hanteringen, spara er tid och minimerar risken för att det blir fel med betalningarna. 

I Fortnox Bokföring kan du enkelt hantera betalningar av dina leverantörsfakturor. Med en automatisk koppling kan du skicka betalningar direkt till banken samt automatiskt få återrapportering på utförda betalningar. Har du ingen automatisk koppling kan du ta ut en betalfil som du kan ladda upp på din internetbank. Du kan även få återrapporteringen på en fil som du kan läsa in i programmet och få betalningarna matchade mot dina leverantörsfakturor.

Du kan enkelt skicka in eller ladda upp dina fakturor i Fortnox och såklart även aktivera e-faktura så att fakturan skickas direkt från leverantören in till ditt Fortnox-program. 

Med dessa funktionerna har du en bra överblick över vilken status dina fakturor har och kan smidigt sköta betalningarna. Inga fler kuvert att öppna och alltid aktuella siffor! 

Behöver du hjälp med att komma igång? Boka då in ett 30 minuters samtal!

Lämna ett svar